kies uw taal

Maastricht

Het Vrijthof is misschien wel het beroemdste plein van Nederland. Hier vindt u de Sint Servaas Basiliek, de Sint Janskerk,  het Theater aan het Vrijthof, de oude militaire Hoofdwacht en het Museum aan het Vrijthof. Het Vrijthof is ook de ontmoetingsplek van Maastricht met zijn  vele restaurants, cafés en terrassen. En de plek waar veel evenementen plaatsvinden zoals de Andre Rieu Vrijthof concerten, het Preuvenemint en de Kerstmarkt.

Het Stokstraatkwartier was ooit een van de armste wijken van Maastricht en is nu dé plek om exclusief te shoppen. Het Onze Lieve Vrouwenplein ligt  aan de voet van de Onze Lieve Vrouwenkerk waar dagelijks vele bezoekers een kaarsje aansteken ter ere van Sterre der Zee.  Aan het plein is het goed toeven op de terrasjes en in de gezellige restaurants.

Wyck is het oostelijk deel van de oude binnenstad van Maastricht en  wordt met het stadscentrum verbonden door de 13de-eeuwse Sint Servaasbrug. Wyck grenst direct aan het centraal station van Maastricht. Voor speciale winkels met luxe voedingswaren, antiquairs met beeldende kunst, interieur en boeken en de hipste hebbedingetjes bent u hier helemaal op de juiste plek.

Kordia

2-4 personen

Bekijk details
Sterappel

2 personen

Bekijk details
Opal

2-4 personen

Bekijk details
Elstar

2 personen

Bekijk details